Ammattikorkeakouluun.fi on julkaistu!

Ammattikorkeakouluun.fi / Yrkeshogskolestudier.fi -sivusto on ammattikorkeakoulujen uusi yhteinen verkkosivusto ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneille, opinto-ohjaajille ja kaikille korkeakouluhakua ohjaaville toimijoille. Sivustolla on tietoa suomen- ja ruotsinkielisten ammattikorkeakoulututkintoihin johtavien koulutusten opiskelijavalinnoista, kuten syksyn 2019 yhteishaussa käyttöön otettavasta digitaalisesta AMK-valintakokeesta. Sivustolla voi lisäksi tutustua ammattikorkeakouluopintojen sisältöihin.

Vieraile sivustolla

#ammattikorkeakouluun -kampanjassa Instagramissa @ammattikorkeakouluun voi seurata, miltä opiskelu ammattikorkeakoulussa näyttää. Keväällä esittelyssä ovat kulttuurialan sekä humanistisen alan ja kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinnot. Kampanja jatkuu syksyllä 2019.

Pe 17.5. klo 9-10 järjestetään avoin webinaari aiheena AMK-valintakoe syksyn 2019 yhteishaussa ja Ammattikorkeakouluun.fi -sivusto. Webinaari on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ja se järjestetään Adobe Connectissa
Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Webinaaritallenne lisätään Ammattikorkeakouluun.fi -sivustolle webinaarin jälkeen.

Osallistu webinaariin tästä

@ammattikorkeakouluun (Instagram & Facebook)
@ammattikorkeaan (Twitter)